Tjen penger med din smarttelefon over hele Skandinavia

Dette er et sponset innlegg.

 

Roamler-appen gir smarttelefonbrukere muligheten til å tjene penger mens man shopper. Roamler er nå lansert i Norge og Danmark.

Å jobbe hvor du vil, når du vil – det er det Roamler handler om. Appen gir brukerne muligheten til å tjene penger ved å utføre ulike oppgaver, direkte fra deres smarttelefon. Oppgavene kan variere fra å ta bilder av en butikkhylle, til å sjekke kvaliteten til bestemte produkter eller å gi innsikt – fra kjøpernes perspektiv. Denne nye måten å jobbe på er nå på vei til danskene og nordmennene.

Roamler, som ble opprettet i Nederland, er den mobile arbeidskraft-appen som har operert i Sverige siden 2013 og har brukere i mestparten av Europa og mange andre steder i verden. Nå ekspanderer Roamler til Danmark og Norge, og gjør det mulig for skandinaver å tjene penger med deres smarttelefon over hele Skandinavia.

Alt du trenger å gjøre, er å laste ned appen fra Play Store til Android eller App Store til iPhone, gå igjennom treningsoppgavene som er designet for å gi brukeren den beste kunnskapen om hvordan Roamler fungerer, og begynne å tjene penger.

Du kan lese mer om Roamler her:

1 kommentar »

  1. Banjosnorkel Said,

    april 7, 2017 @ 4:12 pm

    Noen som har prøvd dette? Virker litt interessant. Jeg lastet ned appen, men avinstallerte da de krevde personnummeret mitt.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.