Pengetips #17 – Verdsett innsats

Man kan ofte få inntrykk av at idealet er å gjøre suksess uten å legge ned innsats og hardt arbeid. Mange elsker historier om dem som får toppkarakterer nesten uten å lese, vinner idrettskonkurranser nesten uten å trene eller blir rike nesten uten å arbeide. Vi mennesker er forskjellige, og vi har alle både sterke og svake sider. Noen har til og med en sterk  side som er så sterk at de kan oppnå gode resultater uten å legge ned noe særlig innsats på et område. Samtidig er det slik at langvarig suksess, så og si alltid kommer av et sterkt ønske om å oppnå resultater og en erkjennelse av at dette krever hardt arbeid over lang tid.

Begynn derfor å verdsette innsats. Ikke la deg imponere av historier om personer som gjør suksess uten å slite. Du kan ikke lære noe av disse historiene uansett, og som oftest forteller ikke slike historier hele sannheten. Vær stolt når du selv har arbeidet hardt for å oppnå et mål, og se opp til og lær av dem som gjør suksess gjennom sterk selvdisiplin og langvarig målrettet innsats.

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.