Pengetips #32 – Hvorfor er viktigere enn hvordan

På denne bloggen skriver jeg mye om hvordan du skal gå fram for å bedre den økonomiske situasjonen din.  Noe som derimot er enda viktigere enn kunnskap om hvordan, er hvorfor du skal orke å arbeide for bedre personlig økonomi. Dette er ikke noe du kan lære av andre, men noe du må tenke igjennom og komme fram til selv. Årsaken til hvorfor dette er så viktig, er motivasjonen din. Du kan lese deg opp til å bli verdens fremste ekspert på personlig økonomi, men dette hjelper lite dersom du ikke er motivert til bruke kunnskapen i praksis. Er du derimot topp motivert, vil du alltid klare å tilegne deg den nødvendige kunnskapen.

Motivene for å drive med noe kan være så forskjellig, og det er høyst ulikt hva som motiverer oss mennesker. Noen ønsker å bli rike for å kunne kjøpe seg en kjempeflott bil, noen ønsker å ha mulighet til å reise hvor og når de vil, noen drømmer om å slutte å arbeide og noen ønsker å ha mer penger å gi til veldedighet. Jeg skal ikke komme med noen råd om hva som er gode og dårlige motiver, men skal du lykkes på sikt, er du nødt til å ha et bevisst forhold til dette.

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.