Pengetips #35 – Jo mer du prøver, desto mer flaks vil du ha

Jo mer du prøver, desto mer flaks vil du ha. Dette høres kanskje rart ut, men har en helt logisk forklaring. Du har sikkert hørt folk som sier, og kanskje har du tenkt og sagt det selv også, at ”ja, han er rik, men han har bare hatt av flaks”. Dersom en person for eksempel kjøper en aksje som dobler seg i verdi i løpet av et par måneder, så har ikke dette nødvendigvis noe med flaks å gjøre. I oppgangstider er det stadig aksjer som dobler seg i verdi, og kjøper du mange nok aksjer, er det ikke flaks om én av dem dobler seg i verdi. Kjøper du derimot kun én aksje i løpet av et år, og denne dobler seg i verdi i løpet av to måneder, har du sannsynligvis i hvert fall hatt litt flaks.

Et kjennetegn ved rike mennesker er at de ikke gir opp når de opplever motgang. Prøver du mange nok ganger på noe, vil du som regel lykkes til slutt. Skal du bli rik, må du virkelig gå inn for det og virkelig prøve. De som gir opp etter kort tid, vil aldri ha den ”flaksen” som de som holder ut har.

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.