Pengetips #88 – Stå på mer enn andre

På engelsk har man uttrykket «go the extra mile». Jeg har ikke sett noen god norsk oversettelse av dette uttrykket, men poenget er at dersom man skal oppnå gode resultater innenfor et felt, er man nødt til å stå på mer enn andre. Slik er det også med penger og rikdom. Gjennomsnittlig innsats gir kun gjennomsnittlige resultater. Har du satt deg som mål å bli velstående, må du altså innstille deg på at du må stå på mer enn andre.

Hva betyr så dette i praksis? Du må stå på mer enn andre på alle områder som har med penger å gjøre. Du må arbeide mer og mer effektivt enn andre. Du må bruke mer av fritiden din til kompetanseøkning enn andre. Du må følge bedre med på hva som rører seg i aksjemarkedet, eiendomsmarkedet og rentemarkedet enn andre. Då må spørre om høyere lønn, lavere rente osv. oftere enn andre. Du må sette deg flere og mer konkrete mål enn andre. Du må tenke større og mer langsiktig enn andre. Du må tenke mer kreativt og positvt enn andre. Dette er bare noen få eksempler. Du må selv i stor grad komme fram til hva du må prioritere høyere enn andre for å nå målene dine. Stå på mer enn andre, og resultatene vil garantert komme på sikt!

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.