Pengetips #97 – Noter ned gode ideer

Vi mennesker glemmer mer og raskere enn vi liker å tro. En svært god vane er derfor å skrive ned de gode ideene, tipsene og rådene du kommer over. Disse kan komme fra så mange hold – fra bøker og tidsskrifter, fra blogger eller andre sider på nettet, fra tv-programmer, fra samtaler med kunnskapsrike personer og så videre. Ha en egen notatblokk for råd og tips som har med penger å gjøre, og bruk den med én gang du kommer over noe som du syns er viktig eller gjør litt inntrykk på deg. På denne måten tar du vare på alle de gode rådene og tipsene du kommer over. Les over notatene dine med jevne mellomrom. Etter hvert vil alle de gode ideene feste seg i hukommelsen din, og du vil sannsynligvis begynne å ta hensyn til dem i hverdagen, både bevisst og ubevisst. På sikt kan dette få store positive konsekvenser for din framgang.

Ikke vent med dette tipset. Kjøp en notatblokk allerede i dag!

Annonser

2 Comments »

  1. Aksjebloggeren Said,

    mars 5, 2010 @ 5:51 pm

    Dette gjør jeg og mener det er svært nyttig. Har alltid med meg en liten blå skriblebok. Denne ligger også ved sengekanten hvor ofte de beste ideene kommer (Og glemmes om ikke noteres). Det sies at de beste ideene skrives på servietter, men jeg tror det hadde vært temmelig lite praktisk å gå rundt med servietter hele tiden, så en notatblokk er en god erstatning :p

  2. Vidde Said,

    mars 6, 2010 @ 1:10 am

    Lærte om dette fra en lydbok av Jim Rohn. Han la stor vekt på «keeping a journal». Hadde ikke veldig tro på det i begynnelsen, men etterhvert så jeg virkelig nytten av å skrive ned gode ideer.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.