E-bok – Hemmeligheten bak rikdom i én setning

Jeg har skrevet en kort e-bok med tittelen “Hemmeligheten bak rikdom i én setning“.

Legg gjerne igjen en kommentar dersom du har ris eller ros om denne e-boken.

Annonser

6 Comments »

 1. Per Said,

  januar 16, 2011 @ 9:35 pm

  Hei,

  Har vært fast leser av bloggen din et halvt års tid. Du har mange spennende ideer og konsept, og jeg har valgt å implementere en del av disse i min egen plan for å bli økonomisk uavhengig. Jeg tror både jeg og andre lesere ville satt pris på å høre litt om din egen progresjonen, og hva dine personlige mål er (selvsagt innenfor rammene av din selvvalgt anonymitet).

  Mvh.
  Per

 2. pengeblogg Said,

  januar 17, 2011 @ 10:14 pm

  Takk for tilbakemelding. Har faktisk vurdert det du skriver, men har foreløpig ikke klart å finne en passende form på det.

  Generelt er jeg opptatt av å «walk the talk». Jeg praktiserer selvsagt ikke alt jeg har skriver om i like sterk grad, men skriver aldri om noe jeg ikke tror på eller ikke har noen erfaring med. Jeg har oppnådd gode resultater ved å praktisere det jeg skriver om, selv om jeg har et stykke igjen til mitt ultimate mål om å bli økonomisk uavhengig. Hensikten med denne bloggen er dels å hjelpe andre og dels å hjelpe meg selv med å holde fokus på det jeg holder på med. Slik jeg ser det, er det å lære bort noe en av de beste måtene å lære noe selv på 🙂

 3. Asbjørn Said,

  januar 20, 2011 @ 10:53 am

  Veldig fornuftig og rett på sak. Takk!

 4. pengeblogg Said,

  januar 20, 2011 @ 3:36 pm

  Takk for det, Asbjørn 🙂

 5. Trine Said,

  januar 22, 2011 @ 3:21 pm

  Kjempebra e-bok, enkel og grei. Nå er jeg ny på bloggen din, har bare tittet innom et par ganger tidligere, men jeg er ute etter god råd, og det ser det ut til at jeg kan få her. Skal nå fortsette å ta en titt på de andre korte e-bøkene du har skrevet. 🙂

 6. pengeblogg Said,

  januar 22, 2011 @ 5:38 pm

  Takk for tilbakemelding, Trine. Flott at du liker e-boken 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.