Tenk langsiktig, prester i dag

Jeg har flere ganger skrevet om viktigheten av å tenke stort og langsiktig. Men du kan ikke kun tenke stort og langsiktig. Da ender du raskt opp som en drømmer som aldri får noen ting gjort. Store og langsiktige tanker må kombineres med konkrete handlinger allerede i dag. Det er i dag du må prestere for å skape store resultater på sikt. Det er i dag du må lese for å styrke kompetansen din. Det er på dagens møte du må møte topp forberedt og gjøre et godt inntrykk. Det er i dag du må presse deg litt ekstra hardt på trening. Det er i dag du må sette av noen minutter ekstra til å lage sunn og næringsrik mat. Det er i dag du må behandle dine kollegaer og din familie med respekt.

Ikke utsett til å i morgen det du kan klare å gjøre i dag. Tenk langsiktig, men prester allerede i dag!

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.