Lite oppdateringer

I det siste har jeg dessverre sett at mange av de norske bloggene om økonomi som jeg er fast leser av, har blitt oppdatert sjeldnere og sjeldnere. Dette syns jeg er synd, fordi disse bloggene skrives av personer som opplagt har interesse for økonomi og som skriver interessante og gode innlegg.

Jeg har tenkt litt på hvorfor det er slik, og har kommet fram til flere teorier:

 • Man har gått tom for stoff. Man bruker for lite tid til å lese og sette seg inn i det man skriver om, og har derfor begrenset med stoff å skrive om.
 • Man trodde at det å blogge var veldig morsomt, men ble etterhvert lei av å skrive.
 • Man trodde at det å blogge var en enkel måle å tjene penger på, men har fått skuffende lite igjen for det arbeidet man har lagt ned.
 • Man trodde at man lett ville få mange lesere, men har fått få eller ingen kommentarer på det man har skrevet.
 • Man har ikke selvdisiplin nok til å sette seg ned å skrive i en travel hverdag.
 • Sykdom eller det som verre er.

Jeg vil understerke at jeg på ingen måte mener å kritisere noen med dette innlegget. Jeg skal heller ikke komme med noen råd. Det eneste jeg vil minne om er at rikdom er en maraton, ikke en spurt 🙂

 

Annonser

5 Comments »

 1. Asbjørn Said,

  april 16, 2011 @ 12:54 am

  Motivasjon og interesse går ofte i bølgedaler.. For eksempel fra 14. mars til 10. april. 😉 Setter pris på innleggene dine!

 2. Formuebygging Said,

  april 16, 2011 @ 9:43 am

  Setter også pris på dine innlegg. Ofte bra skrevne og nyttige innlegg her! 🙂

 3. pengeblogg Said,

  april 16, 2011 @ 10:17 am

  Takk for tilbakemeldinger. Jeg har ikke noen «regel» om hvor ofte jeg skal skrive nye innlegg, men prøver så langt det lar seg gjøre å ikke la det gå for lang tid mellom innleggene. Fra 14. mars til 10. april var kanskje litt i overkant lenge ja 😉

 4. Alltid Blakk Said,

  april 17, 2011 @ 1:36 pm

  De dagene som er plankekjøring er det kanskje ikke så mye å skrive hjem om. Jeg antar at de som driver mer med aksjer og mer spennede saker, også vil ha dager da ting ikke skjer. Og da glipper kanskje fokuset ?

 5. Aksjebloggen Said,

  mai 3, 2011 @ 11:04 am

  Ja, det blir nok gjerne ofte slik. Det ser nesten ut som om bloggeren påvirker hverandre også. Det er gjerne ofte slik at flere bloggere om gangen blir mindre aktiv, kanskje de mister inspirasjonen når en ikke leser andre sine blogger også?

  For min del har nok bloggen min har nok akiviteten falt i år. Jeg har mer enn nok å skrive om, bryr meg ikke om antall lesere, synes fortsatt det er morsomt å skrive, bryr meg ikke om inntekten på bloggen, men derimot så har jeg omprioritert litt den siste tiden på grunn av mange andre baller i luften og jo lenger tid det går uten å oppdatere bloggen, jo mer går den i glemmeboken. Her kunne nok selvdisiplin vært noe ja, men jeg vil ikke skrive fordi jeg føler at jeg må, men heller fordi jeg har lyst og er inspirert.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.