Fem gode bøker for deg som vil opp i lønn

Når du har fått brukbar kontroll over kostnadene dine, bør du sette deg som mål å øke arbeidsinntekten. Her er fem gode bøker som kan hjelpe deg litt på veien:

Get paid more and promoted faster – Brian Tracy

Dette er en kortfattet bok med relativt enkle råd om hvordan man kan gjøre suksess i arbeidslivet. Ingen enkle snarveier her – selvdisiplin og hardt arbeid er blant de viktigste ingrediensene.

The rules of work – Richard Templar

Templar har skrevet mange «The rules…»- bøker, og denne tar for seg hvilke uskrevne regler som gjelder i arbeidslivet. Mye taktikk og noen snodige råd i denne boken, men absolutt underholdende og god lesning.

You can negotiate everything – Herb Cohen

Hvilken lønn du oppnår, avhenger ikke bare av din faglige dyktighet, men også av dine forhandlingsevner. Dette er en generell bok om forhandlinger, men teknikkene og rådene er absolutt relevante også for lønnsforhandlinger.

Winning – Jack Welch og Suzy Welch

Denne boken handler først og fremst om hvordan bedrifter kan overleve og lykkes i hard konkurranse med andre gode bedrifter, men inneholder også en egen del om karriere. Anbefaler likevel at du leser hele boken.

The 5 patterns of extraordinary careers – James M. Citrin og Richard Smith

En litt tyngre bok enn de andre, hvor fem mønstre for bedre karrierer drøftes. I denne boken er det flere eksempler på hvordan verdenskjente næringslivsledere har gått fram for å nå toppen.

 

Annonser

2 Comments »

 1. Kredittkort Said,

  mai 24, 2011 @ 10:02 pm

  Kommer det med noen garanti om høyere lønn om man leser disse bøkene? 😀

 2. pengeblogg Said,

  mai 25, 2011 @ 9:42 am

  Hadde det bare vært så vel 🙂

  Bøker kan være veldig nyttige, men det holder selvsagt ikke bare å lese dem. Å gjennomføre det man leser i praksis er helt avgjørende.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.