E-bok – Den profesjonelle arbeidstaker

Min tiende korte e-bok har fått tittelen “Den profesjonelle arbeidstaker“.

Hva syns du om e-bokformatet? Blir det for mye tekst, slik at du heller foretrekker vanlige blogginnlegg, eller er det greit med en kombinasjon?

Annonser

11 Comments »

 1. Haakon Said,

  juli 8, 2011 @ 12:21 pm

  Siden du spør – foretrekker vanlige blogginnlegg slik at man slipper å åpne Acrobat Reader 🙂 Tror en kombinasjon hadde vært det beste? Denne eboka er jo forsåvidt opp til 15 blogginnlegg – evt tre om du deler opp med fem og fem punkter 🙂

  Mvh Haakon

 2. pengeblogg Said,

  juli 8, 2011 @ 7:23 pm

  Takk for tilbakemelding, Haakon. Fordelen med e-bokformatet er at jeg får mulighet til å gå dypere inn i det jeg skriver om. Men som du sier, kan det samme oppnås ved å skrive «serieinnlegg».

 3. Alltid Blakk Said,

  juli 10, 2011 @ 9:43 am

  Er litt enig med Håkon, jeg liker ikke å åpne filer for å lese. Men er det noe spennende, noe jeg vil tygge på, hadde det vært fint med en e-bok.

  Om du deler opp så får du oss hyppigere inn på besøk, og vi får muligheten til å kommentere hvert punkt. Det gjør jeg sjelden på e-bok, da bare leser jeg den.

  Jeg liker forresten vinkelen din, hvordan være en best mulig ansatt, fra omverden blir det ofte fokusert på hvordan en leder og arbeidsgiver skal være. Jeg er så frekk å legge til at en god ansatt blir ikke gravid med en gang prøvetiden er over…men det er visstnok ikke politisk riktig å si…

 4. pengeblogg Said,

  juli 10, 2011 @ 10:34 am

  Takk for tilbakemelding, Alltid Blakk.

  Strengt tatt er vel både graviditeter og barn ikke særlig positivt for arbeidsgivere. Begge deler fører jo ofte til mye fravær. Samtidig er jo kundegrunnlaget for de fleste bedriften avhengig av at menneskeheten består, så saken har flere sider 😉

 5. Asbjørn Said,

  juli 11, 2011 @ 1:26 am

  Syns pdf-formatet fungerer utmerket, jeg! Og det var mange gode råd du kom med denne gangen!

 6. pengeblogg Said,

  juli 11, 2011 @ 11:01 am

  Takk for tilbakemelding, Asbjørn.

  Jeg har så smått jobbet med en enda en e-bok ganske lenge. Tror jeg ihvertfall gjør ferdig den i dette formatet, så får vi se hva jeg lander på videre.

 7. Formuebygging Said,

  juli 11, 2011 @ 11:28 pm

  Jeg synes dine e-bøker er veldig gode, bruker å lese de fleste. Likevel er det et ekstra bittelite tiltak å faktisk laste ned boken. Jeg foretrekker heller å lese selve bloggen. 🙂

  Det er også bedre for din blogg, søkemotormessig at du har teksten her kontra i en PDF fil.

 8. pengeblogg Said,

  juli 12, 2011 @ 10:55 am

  Takk for tilbakemelding, Formuebygging. Fint at du liker e-bøkene 🙂

  Det med søkemotorene har jeg ikke tenkt på, men ser at det absolutt er et poeng.

 9. Aksjebloggen Said,

  juli 20, 2011 @ 7:05 pm

  Jeg liker e-bøkene, men har ikke noe imot at de skrives og deles opp som innlegg for så å eventuelt samles til en større e-bok senere som kan lastes ned 🙂 En av fordelene er jo som det nevnes at en kan stoppe opp å tenke litt og dele meninger med andre i kommentarfeltet.

 10. Studenten Said,

  juli 20, 2011 @ 9:32 pm

  Jeg synes e-bok formatet er genialt. Setter høy pris på dybden og muligheten til å dra dem med seg på iPad’n 🙂

 11. pengeblogg Said,

  juli 21, 2011 @ 7:02 am

  Takk for tilbakemeldinger, Aksjebloggen og Studenten 🙂 Som forventet er det litt delte meninger om hvilket format folk liker. Sannsynligvis blir det litt blanding også framover.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.