2012 – Ny vri på Pengeblogg

I januar 2012 har jeg skrevet innlegg på denne bloggen i tre år. Jeg har primært skrevet generelt om penger og selvutvikling, og i liten grad skrevet om egen økonomi og egne mål. Jeg har fått mange fine tilbakemeldinger på det jeg har skrevet, men flere av leserne mine har etterlyst mer informasjon om hva jeg selv gjør. De vel tre siste månedene i 2011, og i hele 2012, skal jeg derfor skrive mye mer om egen økonomi og egne mål på denne bloggen. I resten av september, oktober, november og desember i år vil jeg ta leserne steg for steg gjennom prosessen med å utvikle en «masterplan» for 2012, og i 2012 vil jeg jevnlig skrive om status, framgang og utfordringer knyttet til mine mål for 2012.

Det er hovedsaklig tre grunner til at jeg ønsker å gjøre en ny vri på Pengeblogg for 2012:

 1. Jeg vil bevise overfor meg selv og andre at det jeg skriver om ikke bare er teori, men at det faktisk fungerer og gir resultater i praksis. Jeg har for så vidt praktisert det jeg skriver om i mange år, og resultatene har vært gode, men denne gangen skal jeg spille med åpne kort og skru opp ambisjonsnivået et par hakk.
 2. Forhåpentligvis få nyttige tilbakemeldinger fra mine lesere, som vil hjelpe meg på veien og sørge for at jeg beholder det nødvendige fokuset.
 3. Bevege meg et par solide steg mot mitt ultimate mål om å bli økonomisk uavhengig.
Annonser

6 Comments »

 1. Trine Said,

  september 9, 2011 @ 10:26 pm

  Jeg gleder meg til å lese mer om dine mål. Med så mange gode råd og innlegg som du har så ser jeg virkelig frem til å se tipsene komme til live hos deg.
  🙂

 2. pengeblogg Said,

  september 10, 2011 @ 11:20 am

  Takk for det, Trine 🙂 Litt småskummelt å gjøre denne endringen, for jeg legger jo litt ekstra press på meg selv ved å skrive om egne mål og egen framgang. Men forhåpentligvis fører dette bare til at jeg står på litt ekstra for å nå målene mine 🙂

 3. Aksjebloggen Said,

  september 10, 2011 @ 2:09 pm

  Dette ser jeg veldig frem til å lese 🙂 Det blir nok en ekstra motivasjon til å gjennomføre og oppnå mål når en vet at internett følger med 😉

 4. Formuebygging Said,

  september 10, 2011 @ 10:41 pm

  Spennende, dette skal jeg virkelig følge med på! Kanskje min egen inspirasjon jekkes opp noen hakk også. 🙂

 5. Microdol Said,

  september 11, 2017 @ 5:14 pm

  Jeg leser dette i September -17.
  Fornøyelig og lærerik lesning så langt Per! (Per = noe jeg fant på i farta for og personliggjøre deg…) 🙂

 6. pengeblogg Said,

  september 12, 2017 @ 9:42 am

  Takk for det, Microdol.

  PS! Jeg heter ikke Per. Eller gjør jeg det kanskje? 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.