2012 – Masterplan del 5 – Månedlig status

For å legge litt ekstra press på meg selv i 2012, skal jeg hver måned skrive et blogginnlegg om status. Disse månedlige innleggene skal inneholde følgende:

 1. Hvor mye jeg har spart  i aksjefond siste måned og hvor mye jeg har spart totalt sett så langt i 2012.
 2. Hvor mye jeg har tjent siste måned og hvor mye jeg har tjent totalt sett så langt i 2012.
 3. Kort kommentar om egen innsats.
 4. Karakter på egen innsats. Karakterskalaen er som følger: 1. Svært godt fornøyd med egen innsats, 2: Middels godt fornøyd med egen innsats, 3: Lite fornøyd med egen innsats.
Annonser

9 Comments »

 1. Trine Said,

  oktober 14, 2011 @ 2:41 pm

  Det blir spennende!

 2. Aksjebloggen Said,

  oktober 14, 2011 @ 5:10 pm

  Enig med Trine. Dette blir nok veldig spennende å følge med på. Og sikkert spennende for deg også som vet at så mange lesere vil følge med 😉

 3. Andreas Said,

  oktober 15, 2011 @ 6:05 am

  Hey,

  Mycke roligt att läsa på här.Hoppas att din aktiefond går bra !

  Andreas

  VD Proinvestor.se

 4. pengeblogg Said,

  oktober 15, 2011 @ 7:16 am

  Takk for det, Trine, Aksjebloggen og Andreas. Jeg gleder meg til å sette i gang i januar, selv om jeg vet at det vil kreve endel av meg å nå de målene jeg har satt meg for neste år.

 5. Formuebygging Said,

  oktober 15, 2011 @ 12:13 pm

  Jeg vil gjerne se dine tanker på den gyldne middelvei. Skulle likt å se et innlegg om dette. Du har skrevet før at du har en familie, hva mener de om sparingen og pengebruken? Ønsker de at du skal slippe opp litt på reimen eller er de fornøyde med det slik det er i dag?

  Sliter selv med å finne denne veien til tider. 🙂

 6. pengeblogg Said,

  oktober 15, 2011 @ 8:45 pm

  Formuebygging, det er godt mulig at det du nevner kan bli et tema for et framtidig innlegg, for det er absolutt et område som jeg tror mange har utfordringer på.

  I korte trekk prøver jeg å unngå å mase på familien min om at de må spare penger. Jeg prøver heller å påvirke de indirekte ved å være lite materalistisk og bruke penger «fornuftig».

 7. Trine Said,

  oktober 16, 2011 @ 10:11 pm

  Fører du budsjett, pengeblogg? Jeg kunne da gjerne tenkt meg å se ditt eksempel på et godt budsjett, hva man bør inkludere, fordeling av kostnader osv. Et budsjett avhenger jo veldig av inntekt, men mer på et generelt grunnlag. 🙂

 8. pengeblogg Said,

  oktober 17, 2011 @ 9:56 am

  Trine, jeg har ikke budsjett. Begrunnelsen for dette kan du lese om her: http://pengeblogg.bloggnorge.com/2009/01/21/pengetips-1-betal-deg-selv-f%c3%b8rst/

 9. Trine Said,

  oktober 19, 2011 @ 1:22 pm

  Jeg som trodde jeg hadde lest alle innleggene dine fullstendig. 🙂 Det var en god begrunnelse og må definitivt testes siden budsjett absolutt ikke fungerer her i hjemmet.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.