2012 – Avgjørelser ved et årsskifte

Jeg har satt meg mål for kalenderåret 2012, og ser nå at jeg må ta et par beslutninger om hvordan jeg skal avgrense lønn og aksjeinvesteringer til akkurat 2012. Grunnen til dette er blant annet at jeg fikk utbetalt noen tusen helt på slutten av 2011 på grunn av at jeg er medlem av styret i velforeningen der jeg bor (pengene kom inn på konto så sent på året at jeg ikke rakk å investere dem i 2011), julen har ikke kostet akkurat det jeg hadde regnet med (hadde som vanlig satt av noen tusen ekstra av desemberlønnen til jul), jeg har arbeidet noen timer overtid i desember som jeg ikke får utbetalt før i 2012 og så videre. Jeg har funnet ut at jeg gjør dette så enkelt som mulig, nemlig slik:

  • All lønn som jeg får utbetalt i 2012 skal regnes med.
  • Alle kjøp av fondsandeler i 2012 skal regnes med.

Hadde jeg vært en bedrift, hadde ikke dette vært helt i tråd med «regnskapsprinsippet», men jeg velger å gjøre det praktisk og enkelt framfor 100 % korrekt.

Ellers har jeg så vidt kommet i gang med å arbeide for å nå målene mine for 2012. Har begynt å lese den første boken og arbeidet én time overtid allerede første arbeidsdag etter nyttår. 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.