RIP Stephen Covey

Forfatteren Stephen Covey døde i går. Covey har blant annet skrevet boken The 7 habits of highly effective people, som jeg har skrevet om og anbefalt flere ganger på denne bloggen. Jeg liker særlig godt hans syn på bruk av tid. Se her for et tidligere innlegg om dette. Covey var kritisk til den moderne søken etter lettvindte løsninger, og anbefalte langsiktig tenkning og la sterk vekt på viktigheten av gode menneskelige relasjoner.

Hvis du ennå ikke har lest The 7 habits of highly effective people, vil jeg sterkt anbefale deg å gjøre det. Det er en gullgruve av en bok med en rekke gode og tankevekkende poenger. Selv har jeg lest denne boken mellom fem og ti ganger, og kommer helt sikkert til å lese den igjen. Covey har også skrevet flere andre bøker.

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.