2012 – status juli

Spart i aksjefond denne måneden: kr 25.000
Spart i aksjefond så langt i år: kr 135.000
Brutto arbeidsinntekt denne måneden: kr 54.700
Brutto arbeidsinntekt så langt i år: kr 367.000
Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

Juli ble en god måned, og jeg gir meg selv beste karakter for egen innsats. Jeg fikk utbetalt lønn for noen timer overtid denne måneden. Videre ble ferieturene jeg var på billigere enn det jeg hadde satt av midler til i forrige måned, noe som gjorde at jeg kunne investere relativt mye i aksjefond.

Annonser

4 Comments »

 1. Formuebygging Said,

  juli 31, 2012 @ 9:12 pm

  Dette er jo kjempemessig! 🙂

 2. Lønnsmottaker Said,

  juli 31, 2012 @ 9:27 pm

  Hvordan klarer du å spare så mye?

  Kunne du røpe litt av resten av budsjettet ditt? Hvor mye går i skattetrekk, hus, bil, mat etc?

 3. pengeblogg Said,

  august 1, 2012 @ 6:52 pm

  Takk for det, Formuebygging. 🙂

 4. pengeblogg Said,

  august 1, 2012 @ 7:16 pm

  Lønnsmottaker, dette har jeg faktisk ikke så god oversikt over. Mulig det høres litt rart ut, men som jeg har skrevet om flere ganger, så betaler jeg meg selv først, og da er det ikke nødvendig å ha en detaljert oversikt over hva resten av pengene går til. I tillegg har jeg felles økonomi med min kone, så det blir litt tilfeldig hva jeg bruker penger på den enkelte måned.

  Men generelt er jeg nok relativt flink til å ikke sløse penger. Jeg bruker veldig lite tid på shoppingsentra og er lite snobbete når det gjelder klær, bil osv. Jeg har heller ingen spesielt dyre hobbyer. I tillegg har jeg kun boliglån, og har lav rente på dette pga. en gunstig avtale gjennom arbeidsgiver.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.