Mål 2013

Etter en stund i tenkeboksen har jeg kommet fram til følgende mål for 2013:

 • Mål 1: Spar kr 240.000.
 • Mål 2: Skriv minst 26 innlegg på denne bloggen (utover statusoppdateringer)

Noen kommentarer:

 • Sparemålet mitt er ambisiøst. Det er en økning fra årets mål på hele 20 % og medfører sannsynligvis at jeg må spare over halvparten av utbetalt lønn neste år. Grunnen til at jeg setter et så ambisiøst mål, er at det å spare og investere mest mulig er det viktigste jeg kan gjøre for å nærme meg mitt langsiktige hovedmål om økonomisk uavhengighet.
 • I 2012 gikk all sparing til investering i aksjefond. I 2013 skal jeg fordele sparingen på kr 100.000 i aksjefond, kr 100.000 til nedbetaling av boliglån og kr 40.000 til styrking av bufferkontoen min.
 • Jeg har ikke satt meg noe inntektsmål for 2013. Jeg har vært usikker på om jeg skulle gjøre dette, men har kommet fram til at inntekt i seg selv ikke er så interessant. Det viktigste er tross alt hvor mye jeg klarer å spare og investere.
 • Jeg har skrevet alt for få innlegg på denne bloggen i 2012. Dette har jeg tenkt å gjøre noe med i 2013, og har derfor satt meg som mål at jeg minst skal skrive ett innlegg annenhver uke i gjennomsnitt, i tillegg til de månedlige statusoppdateringene.
Annonser

2 Comments »

 1. Formuebygging Said,

  desember 31, 2012 @ 1:44 am

  Det er spenstige mål. Blir spennende å følge med på. 🙂

 2. pengeblogg Said,

  januar 1, 2013 @ 1:59 pm

  Takk for det, Formuebygging. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.