Hvordan lykkes med nyttårsforsettene

Det er delte meninger om nyttårsforsetter. Noen liker dem og har gode erfaringer med dem, mens andre aldri har lyktes med sine forsetter.

Her er fem tips som vil øke dine sjanser for du skal få noe ut av nyttårsforsettene dine i 2013.

  1. Formuler forsettene dine som gode mål og skriv dem ned. Legg vekt på at målene skal være konkrete, tidsavgrensede, målbare og oppnåelige.
  2. Tenk godt igjennom hvorfor du vil nå akkurat disse målene. Skriv ned alle gode grunner du kommer på.
  3. Sett opp en konkret handlingsplan med de stegene du må ta for å nå målene dine.
  4. Forsøk å gjøre noe hver dag for å nærme deg målene dine. Bruk selvdisiplinen din til å komme igjennom de første dagene.
  5. Ikke gi opp! Ikke gi opp! Ikke gi opp! Vinnere skiller seg fra alle andre ved at de ikke gir opp når de møter motstand, så ikke gi opp!

2 Comments »

  1. Henrik - Målbevisst.no Said,

    januar 2, 2013 @ 7:20 pm

    Godt nytt år!

    Veldig gode tips her 🙂 Jeg ser at typisk de som mislykkes med nyttårsfortsetter (og andre mål) er at det blir med snakket. Målet blir ikke formulert og skrevet ned, konkrete handlinger blir ikke planlagt. De setter med andre ord lit til motivasjonen de hadde i øyeblikket ideen om målet oppstod skal fortsette å bestå og ikke minst stoler de på at de i skal gjøre de riktige valgene i de kortsiktige øyeblikkene når presset er størst. Ved å ha en konkret plan, handlinger og delmål så tar du de viktige valgene når motivasjonen er på topp og øker dermed sjansene betraktelig!

    Lykke til med mål og nyttårsfortsetter i år 2013 både til deg og alle leserne her 🙂

    PS: Har veldig sansen for målet ditt om minimum 26 innlegg. Ser frem til spennende lesestoff fra deg!

  2. pengeblogg Said,

    januar 2, 2013 @ 10:51 pm

    Takk for det, Henrik. 🙂

    Helt enig i det du skriver. Det er virkelig noe i det gamle ordtaket om at «the road to hell is paved with good intentions». 😉

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.