2013 – Status januar

  • Sparing denne måneden: 26.000
  • Antall innlegg på Pengeblogg denne måneden: 4
  • Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

Januar ble en meget god måned. Akkurat som i fjor hadde jeg litt penger igjen etter jul, noe som gjorde at jeg klarte å spare relativt mye. Denne måneden sparte jeg ved å investere i aksjefond. Jeg er også godt fornøyd med fire blogginnlegg i januar. I tillegg har jeg begynt så smått på noen flere innlegg, som jeg vil gjøre ferdig og legge ut etterhvert.

Godt med en «flying start» på året. Nå er det bare å holde trykket oppe. 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.