Mammutsalget

Nå er Mammutsalget i gang og du kan kjøpe en haug med bøker til en brøkdel av prisen av hva de normalt koster. Selv er jeg glad i å lese, men skal ikke kjøpe en eneste bok på årets Mammutsalg. Begrunnelsen for dette er:

 • De fleste av bøkene som er på tilbud, finnes gratis tilgjengelig på biblioteket. Hvorfor kjøpe bøkene med 50 % avslag, når du kan få dem på biblioteket med 100 % avslag. 🙂 De fleste bøker leses kun en gang. Og selv om det skulle være snakk om en bok som du kunne tenke deg å lese flere ganger, er det jo fullt mulig å låne den mange ganger på biblioteket.
 • Jeg har ganske mange bøker fra før og har derfor tilnærmet kjøpestopp på nye bøker. Enda flere bøker vil føre til rot i hyller og skap. På bloggen Formuebygging skrives det for tiden litt om verdien av å forenkle livet og ikke ha for mange eiendeler. Jeg deler helt denne tankegangen. Flere bøker i huset vil ikke være med på å forenkle livet mitt.

Skal du handle på årets Mammutsalg?

Annonser

4 Comments »

 1. Formuebygging Said,

  februar 19, 2013 @ 8:23 am

  Et annet alternativ er å kjøpe en kindle. Eller laste ned kindle appen til din smartelefon (hvis du har en). Billigere bøker å så liten fysisk plass de tar! 😉

  Ulempen er at det finnes veldig lite Norske bøker.

 2. pengeblogg Said,

  februar 19, 2013 @ 9:38 am

  Ja, elektroniske bøker er gode «støvfrie» alternativer. 🙂 Jeg har lest noen få av dem, og syns det fungerer helt greit.

  Et annet alternativ er lydbøker. iTunes og andre nettbutikker har bra utvalg.

 3. Sparsom Said,

  februar 27, 2013 @ 5:41 pm

  Jeg handlet på Mammututsalget; men da for å kjøpe gode, rimelige bøker som jeg kan gi bort jula 2013. For gaver må man jo kjøpe uansett, så Mammututsalget er et godt alternativ til prisingen på julegaver i midten av desember…

 4. pengeblogg Said,

  mars 1, 2013 @ 2:07 pm

  Sparsom: Dette høres ut som en veldig fornuftig måte å «utnytte» Mammutsalget på. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.