2013 – Status februar

  • Sparing denne måneden: kr 22.000
  • Sparing så langt i år: kr 48.000
  • Antall innlegg på Pengeblogg denne måneden: 4
  • Antall innlegg på Pengeblogg så langt i år: 8
  • Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

Februar ble en god måned, både når det gjelder sparing og blogginnlegg. Endel inntekt utover fast lønn gjorde at jeg klarte å spare noe mer enn jeg gjennomsnittlig må gjøre hver måned for å nå årsmålet mitt, og jeg skrev også flere blogginnlegg enn jeg i gjennomsnitt må gjøre hver måned. Tatt i betraktning at februar er en kort måned, er jeg godt fornøyd med det, og gir meg selv karakter 1 på egen innsats. 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.