Den lille, store forskjellen – del 2

I mitt forrige innlegg skrev jeg om det viktige poenget at små endringer i hva du bruker tiden din på hver dag, kan bidra til drastiske forskjeller i oppnådde resultater på lang sikt.

Jeg nevnte også en bok som har dette som hovedpoeng, nemlig The slight edge av Jeff Olson. Hvis du ikke har lest denne boken, kan jeg absolutt anbefale den. Den er lettlest og inneholder mange gode poenger.

Hvis du ikke orker å lese den (eller vil vite litt mer om den), kan du se en kort presentasjon av boken her:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZsUuAZObf4M

Det ligger også en motiverende og flott tale av Jeff Olson på YouTube. Jeg pleier å se og høre denne talen med jevne mellomrom, for å minne meg selv om at jeg ønsker å være en «Gee I’m Glad I did» og ikke en «Darn I wish I had». 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=tetIHtW8Sfs&feature=player_detailpage

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.