Det gjelder å holde tempoet oppe

Foran hvert årsskifte setter jeg meg noen mål for kommende år. I utgangspunktet prøver jeg å sette meg mål som er relativt ambisiøse, men oppnåelige. Med jevne mellomrom sjekker jeg hvordan jeg ligger an og setter meg mer kortsiktige mål for de kommende ukene dersom jeg har noen mål hvor jeg ligger bak skjema.

Noen ganger ligger jeg imidlertid også foran skjema (slik som jeg nå gjør med de to målene som jeg skriver om på denne bloggen). Det kan da være fristende å roe ned tempoet litt, men jeg har av tre årsaker bestemt meg for at jeg ikke skal gjøre dette:

  • Jeg vil ikke at jeg når året er omme skal angre på at innsatsen min var dårligere enn det den kunne ha vært.
  • Det kan skje ting utover året som gjør at jeg ikke får anledning til å holde det samme tempoet som jeg har gjort så langt i år, og da kan det være veldig greit at jeg ligger litt foran skjema.
  • Å begynne å roe ned kan gjøre noe med personligheten min. Jeg er redd for hva som kan gro fram dersom jeg begynner å «så korn av latskap». 🙂

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.