2013 – status desember og oppsummering

Status for desember er som følger:

 • Sparing denne måneden: kr 20.000
 • Sparing så langt i år: kr 240.000 (mål for 2013: kr 240.000)
 • Antall innlegg på Pengeblogg denne måneden: 3
 • Antall innlegg på Pengeblogg så langt i år: 40 (mål for 2013: 26 innlegg)
 • Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

Desember ble nok en god måned, så karakter på egen innsats settes til 1.

Jeg satte meg mange mål for 2013, og per i dag har jeg nådd alle unntatt ett (det siste regner jeg med å nå innen utløpet av året). To av disse målene har jeg skrevet om på denne bloggen, og begge disse målene har jeg nå nådd.

Sparemålet mitt for 2013 visste jeg ved starten av året at var ambisiøst. Tidlig i sommer fikk vi et barn til inn i familien, og den økte kostnaden dette medførte har gjort at jeg de siste månedene virkelig må ha stått på for å klare å nå sparemålet mitt. Jeg har hatt fokus på å holde kostnadene nede og har benyttet enhver anledning til å tjene noen kroner ekstra. Jeg innrømmer at det til tider har vært litt slitsomt, men nå i ettertid føles det veldig godt å ha nådd dette målet. 🙂

Målet mitt om antall blogginnlegg i år nådde jeg ganske tidlig, og har vært et mål jeg ikke har slitt noe særlig med å nå.

Ønsker alle mine lesere en riktig god jul! 🙂

Annonser

3 Comments »

 1. Formuebygging Said,

  desember 23, 2013 @ 1:15 pm

  God jul til deg å dine.

  Det er bare å bøye seg i støvet. 🙂

 2. comparekingnorge Said,

  desember 24, 2013 @ 8:15 am

  det er ikke mer enn gjerne oppnå mål gjennom hardt arbeid, og det er ganske spennende det er juletider. Nyt ferien

  kredittkort student

 3. Henrik Said,

  desember 24, 2013 @ 10:49 am

  God jul! 🙂

  Det har vært spennende å følge deg og målene dine gjennom året 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.