2014 – Mål

Nå begynner snart et nytt år, og det er på høy tid å definere seg noen gode og ambisiøse mål.

Her er de målene for 2014 som jeg vil skrive om på denne bloggen:

 • Sparing: kr 200.000
 • Antall blogginnlegg (utover statusoppdateringer): 52
 • Antall tweets (utover henvisninger til innlegg på bloggen): 52

2014 blir et litt spesielt år. Jeg skal ha pappaperm med 80 % lønn deler av året (i tillegg til redusert fastlønn vil jeg heller ikke ha anleding til å jobbe noe overtid i denne perioden), og jeg skal også ha noen uker ulønnet permisjon før barnehagestart. Dette gjør at sparemålet mitt for 2014 settes noe lavere enn målet for 2013. I prosent av forventet inntekt er likevel sparmålet mitt nesten like ambisiøst som det for 2013, så det er på ingen måte et enkelt mål jeg har satt meg.

I 2014 ønsker jeg å bruke endel tid på å skrive blogginnlegg og tweets, og har derfor satt meg relativt ambisiøse skrivemål. Mye av det jeg ønsker å skrive i 2014 inngår i Millionærskolen. Starten på Millionærskolen har vært veldig positiv, og jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på det jeg har skrevet så langt. I 2014 vil jeg blant annet skrive mer om hvordan du kan kutte kostnadene dine, øke inntekten din, disponere tiden din bedre og investere pengene dine.

Jeg har stor tro på at 2014 blir et flott og produktivt år, og ønsker med dette alle mine lesere en flott nyttårsfeiring. 🙂

Annonser

2 Comments »

 1. Trine Said,

  desember 31, 2013 @ 9:58 pm

  Jeg gleder meg til innleggene dine i 2014. Godt nyttår og lykke til med målene!

 2. pengeblogg Said,

  januar 2, 2014 @ 7:15 am

  Takk for det, Trine. Godt nyttår til deg også. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.