Millionærskolen – Andre pensumbok

Jeg håper at alle elever ved Millionærskolen har hatt en fin jul og nå er klare for å ta de neste stegene mot millionærtilværelsen. 🙂

Veldig forenklet kan vi si at det er to ting som skiller millionærer fra andre mennesker. For det første så gjør de en rekke ting som andre ikke gjør. For det andre så tenker de på en litt annen måte enn andre. Andre pensumbok i Millionærskolen tar nettopp for seg hva som kjennetegner tankesettet til millionærer.

Andre pensumbok er:

  • Secrets of the millionaire mindT. Harv Eker

Secrets of the millionaire mind er en bok du bare må lese hvis du har ambisjoner om å bli millionær. Den er kortfattet, lettlest, humoristisk og er veldig bra skrevet. Selv anser jeg den som en av de aller beste bøkene i bokhylla mi, og jeg har lest den minst ti ganger til nå. Den finnes også i sin helhet som lydbok, for dem som heller foretrekker dette formatet.

 

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.