Spar penger ved å bruke bensinkort

Dette er et sponset innlegg.

Å spare penger er noe tidligere generasjoner i Norge har vært nødt til å lære seg på den harde måten. De oppvoksende generasjoner har fått nyte godt av landets oljerikdom og velferd, og i noen tilfeller kan det synes som at den edle kunst det er å spare har gått i glemmeboken.

Det finnes mange måter å spare på og faktisk kan man spare penger ved å bruke et kredittkort! Høres det for utrolig ut til å være sant? På ingen måte, for med en smart bruk av kredittkort er det tusenvis av kroner å spare hvert eneste år.

Det er helt enkle mekanismer som gjelder ved bruk av kredittkort, og det er å betale ned det du er skyldig før den rentefrie perioden er over. Enkelt og greit. Er dette en regel du klarer å forholde deg til har du nå muligheten til å få vite hvordan du ved hjelp av enkle grep kan spare mye penger på å gjøre veldig lite.

Det mest naturlige eksemplet å bruke er bruken av kredittkort når man skal gjøre noe så dagligdags som å fylle drivstoff. Visste du at du ved å betale med kredittkortet til Shell, Shell Mastercard, får 40 øre i rabatt pr. liter du fyller? Fyller du en tank på f.eks. 70 liter gir dette deg en rabatt på 28 kroner! Hvor mange ganger fyller du tanken din i løpet av året? Tenker man slik blir det fort penger å snakke om. Det eneste man må huske å gjøre er at man ikke må la rentene begynne å løpe, for da er innsparingene fort en saga blott.

I tillegg til dette finnes det en rekke andre kredittkort som gir rabatter på alt fra hotellovernattinger til sko, så det er liten tvil om at det er penger å spare hvis man bruker kredittkort på en fornuftig og kontrollert måte.

Du finner mer informasjon om både kredittkort og forbrukslån på nettsidene til ForbrukslånGuide.

1 kommentar »

  1. Vasco Da Lama Said,

    januar 8, 2014 @ 7:57 pm

    Hvis man «sparer» tusenvis av kroner i året på denne måten, så gjør man noe galt. Å bruke så mye penger på drivstoff er uforenelig med ditt første punkt i forrige innlegg!

    Men det kanskje verste er tiden man sløser bak rattet. Det er vel så viktig som kostnadene. Alle som kjører mer enn en halvtime til jobb hver vei hver dag bør vurdere å flytte nærmere jobb. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.