Pengeblogg er fem år

Jeg fikk nylig en kommentar på et av mine innlegg om at det er mye innhold på bloggen min. Dette fikk meg til å sjekke hvor lenge har har skrevet på Pengeblogg, og jeg oppdaget da at bloggen nylig har hatt femårsdag. 🙂

Fem år er ingen høy aldre for et menneske, men for en blogg er det faktisk ganske bra. Ihvertfall har jeg vært vitne til at mange blogger om personlig økonomi og/eller selvutvikling både har blitt født og dødd i løpet av disse fem årene.

Jeg har lært utrolig mye i løpet av disse årene. Det å skrive og lære bort har en veldig god læringseffekt, selv om dette i utgangspunktet ikke er målet i seg selv. Når det gjelder min egen økonomiske situasjon, har denne forbedret seg markant i denne perioden. Da jeg begynte å skrive på Pengeblogg, hadde jeg god økonomi, men hverken inntekten eller formuen min var så veldig imponerende. I dag er jeg finansmillionær og har hatt en inntektsutvikling de siste fem årene som langt overstiger den pris- og lønnsveksten som har vært. Jeg er i dag langt nærmere mitt ultimate mål om økonomisk uavhengighet enn jeg var da jeg begynte å skrive på denne bloggen.

Jeg har ikke tenkt å gi meg med dette. Så lenge jeg syns det er morsomt og lærerikt å skrive i bloggformatet, kommer jeg til å fortsette med det. Om fem år kommer jeg kanskje til å skrive om Pengebloggs tiårsdag. Da vil jeg sannsynligvis ha nådd, eller være i ferd med å nå, mitt ultimate mål om økonomisk uavhengighet. 🙂

 

 

Annonser

6 Comments »

 1. Kalle K Said,

  februar 6, 2014 @ 9:45 am

  Supert at du trives med bloggen. Du skal vite at vi lesere setter pris på innleggene.

  Det er ikke så ofte jeg kommenterer her, men du skal vite at Pengeblogg er en av de bloggene jeg sjekker hver dag for å se om det har kommet noen nye innlegg.

  Ha en fin dag!

 2. MaxMega Said,

  februar 6, 2014 @ 10:15 am

  Jeg må få gratulere med vel overstått!

  Jeg er en relativt nylig tilkommen leser. Det er vel sånn omlag 3/4 år siden jeg fant bloggen din. Jeg ble såpass inspirert at jeg leste den fra a-å i løpet av den første uka.

  Du treffer meg mitt i blinken med ditt fokus på sparing og akkumulering av formue. I tillegg gleder jeg meg til fortsettelsen på millionærskolen.

  Fortsett med ditt fine opplysende arbeid. Det er en inspirasjon og læring til flere enn deg selv! Og det er jo bra. 🙂

  Mvh
  MaxMega

 3. Formuebygging Said,

  februar 6, 2014 @ 10:33 am

  Gratulerer med fem år! Det er klart en milepæl i bloggsammenheng. Det er ikke alle som henger med så lenge. Du viser til gode resultat og det er inspirerende å lese. I tillegg til alle andre gode tips du kommer med innimellom og bøker du anbefaler.

  Jeg kan ikke vise til like gode resultat rent tallmessig, men trenden peker riktig vei og da er det bare å gi gass.

  Skal bli spennende å se hvem som bikker 10år. 🙂

 4. pengeblogg Said,

  februar 6, 2014 @ 10:55 am

  Tusen takk for det, Kalle K, MaxMega og Formuebygging. Fine tilbakemeldinger fra mine lesere er noe av det beste med å ha en blogg. 🙂

 5. Nils Said,

  februar 7, 2014 @ 7:27 am

  Oppdaget denne bloggen nylig, og må si den er veldig interessant!

  Jeg lurer på hva du tenker om boligmarkedet nå. Ser du på det som lønnsomt å leie framover framfor å kjøpe? Jeg er nyutdannet og vurderer å kjøpe en leilighet i prisklassen 2-2,5 mill. Har egenkapital på opp til 500 000.

 6. pengeblogg Said,

  februar 7, 2014 @ 1:59 pm

  Fint at du liker bloggen min, Nils. 🙂

  Jeg skal være svært forsiktig med å spå prisutviklingen i boligmarkedet framover. Generelt er jeg positiv til å investere i egen bolig, så lenge man ser for seg å bo der i mange år. Samtidig er boligmarkedet høyt priset nå, så sannsynligheten for betydelige korreksjoner er sannsynligvis større enn på lenge.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.