Millionærskolen – Leverer du varene?

Jeg leste nylig boken Hegnar – Outsider på innsiden av Asle Skredderberget. I boken står det mye negativt om Trygve Hegnar, men også endel om hans positive sider. Noe av det som gjorde sterkest inntrykk på meg, var Hegnars evne til å «levere varene». Hegnar har i flere tiår skrever ledere og kommentarer både i Kapital og Finansavisen, og i følge boken har han skrevet i hver eneste utgave. Skyldes dette at Hegnar fra naturens side har jernhelse og at han har hatt et stabilt familieliv? Dette er det kanskje lett å tro, men sannheten er en helt annen. I følge boken er Hegnar skilt flere ganger, han har hatt flere samlivsbrudd med kvinner som han ikke var gift med og han har blitt behandlet for en alvorlig krefttype. Livet til Trygve Hegnar har vært preget av en rekke opp- og nedturer (både privat og i næringslivet), men han har likevel alltid stått opp om morgenen og skrevet ledere og kommentarer.

Det er delte meninger om Trygve Hegnar, og for meg personlig er han ikke noe stort forbilde, men akkurat denne egenskapen til å levere varene vil jeg si er meget imponerende. Hegnar er milliærdar, og for å bli det må man kanskje være litt smågal. Men også du bør sikte høyt når det gjelder å levere varene, dersom du har satt deg som mål å bli millionær. Veldig mange får lite gjort og er lite produktive, men har alltid en god unnskyldning for at det er slik.

Leverer du varene, eller leverer du unnskyldninger? 😉

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.