2015 – Status januar

Status for januar:

 • Brutto inntekt: kr 62.200
 • Sparing/investering (fond og nedbetaling av boliglån): kr 20.000
 • Lest følgende aksjebøker:
  1. Reminiscences of a stock operator – Edwin Lefevre
  2. Trading in the zone – Mark Douglas
  3. How I made $ 2.000.000 in the stock market – Nicolas Darvas
 • Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

Januar ble en god måned, både inntektsmessig, sparemessig og lesemessig. 🙂 Karakter på egen innsats settes derfor til 1.

Når jeg setter meg tidsavgrensede mål, prøver jeg alltid å få en god start. Begynner man å ligge bak allerede fra starten av, går det fort utover motivasjonen, og det ønsker jeg for enhver pris å unngå. I januar har jeg hatt det veldig travelt på jobb, så for å få tid til å lese aksjebøker og annet jeg måtte få gjort, har jeg en til to dager i uka stått opp klokka fire på morgenen. De andre dagene har jeg stått opp mellom klokka fem og halv seks. Lenge før «verden våkner» sitter altså jeg i sofaen og leser om aksjer. 😀 Men det gjør meg ingenting. Jeg ønsker å være en person som kan vise til konkrete resultater, og ikke en som bare kommer opp med masse unnskyldninger for hvorfor ting ikke går min vei. Jeg ønsker å være «the real deal», og det krever sitt. 🙂

Annonser

8 Comments »

 1. King Cash Said,

  februar 2, 2015 @ 8:13 pm

  Jeg og fruen planlegger også å begynne å stå opp kl. 5 hver ukedag. Jeg tror det gjør deg utrolig effektiv, noe du også bekrefter 🙂

 2. pengeblogg Said,

  februar 2, 2015 @ 9:13 pm

  Jeg tror ikke det å stå opp tidlig er en vidunderkur som fungerer for absolutt alle, men det fungerer i hvert fall veldig bra for meg. Og er man i tvil, vil jeg absolutt anbefale å prøve det en periode og se hvordan det fungerer i praksis.

 3. Dizwisf Said,

  februar 3, 2015 @ 2:28 pm

  Good job!! 🙂

 4. Kråkesølvpilen Said,

  februar 3, 2015 @ 3:06 pm

  » har jeg en til to dager i uka stått opp klokka fire på morgenen»

  Omg. Det er jo helt utrolig. 😀 Legge seg kl 20 da?

 5. pengeblogg Said,

  februar 3, 2015 @ 3:08 pm

  Takk for det, Diz. 🙂

 6. pengeblogg Said,

  februar 3, 2015 @ 3:09 pm

  Kråkesølvpilen, fullt så galt er det ikke. Men jeg pleier å legge meg mellom klokka ti og elleve på kvelden. 🙂

 7. Pengebingen Said,

  februar 4, 2015 @ 7:30 am

  Står opp 4.30 jeg 😉
  Kaster jo bort masse tid på pendling, så skal det være noe tid igjen må man komme seg opp! Før, da jeg bodde i Oslo, var jeg på jobb rett før kl 9 hver dag. Nå er jeg på jobb rett før 7. Og jeg synes sistnevnte fungerer veldig bra, selv om jeg ikke er noe A-menneske av natur. Jeg sov bort mye tid før tror jeg. Føler meg mer opplagt av å sove mindre. En 6-7 timer holder helt fint. Men slikt er veldig individuelt. Legger meg ca 9.30 hver kveld og sovner vel rundt kl 22 normalt sett.

  Ingenting gjør meg sløvere enn å sove 8 timer eller mer…

 8. pengeblogg Said,

  februar 4, 2015 @ 10:01 am

  Søvn er litt som mat – både for lite og for mye blir feil. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.