Resultater allerede i dag!

Har du lagt merke til at vi mennesker ofte finner gode unnskyldninger for hvorfor vi ikke får til så mye i nåtid, mens vi ofte har store vyer om alt vi skal få til en gang i framtiden?

 • Kari har ikke fått trent noe den siste måneden. Først var hun forkjølet, så var det så mye å gjøre på jobb, og deretter var det så mye som måtte gjøres i huset. Neste måned derimot, skal alt gå som planlagt og hun skal få trent masse.
 • Kåre har ikke fått spart noe det siste året. I starten av året måtte bilen på verksted, så ble ferieturen så mye dyrere enn planlagt, og deretter bare måtte han pusse opp kjøkkenet. Neste år derimot, har han ingen store prosjekter på gang, så da skal han få spart masse.

Du kjenner deg kanskje litt igjen i dette? Det gjør i hvert fall jeg. 🙂

Finnes det en løsning på dette problemet? Ja, det gjør det, og den er enkel i teorien. Løsningen er at man sørger for (og det trenger slett ikke å være enkelt i praksis) framgang allerede nå. Klarer du å skape resultater i dag, på tross av alle de hverdagslige problemene du har, er du godt rustet til å klare det også i morgen. I framtiden vil du sannsynligvis ikke ha noen færre problemer enn i dag. Klarer du å kvitte deg med noen, vil gjerne noen nye komme til. Du trenger ikke lete lenge for å finne gode forklaringer på hvorfor du ikke får ting til, men ønsker du å skape store resultater, må du slutte å lete etter slike forklaringer. De bringer deg ikke noe videre. Sørg for å skape resultater allerede i dag, og du vil sannsynligvis også klare det i morgen! 🙂

Annonser

2 Comments »

 1. Formuebygging Said,

  mars 9, 2015 @ 9:26 pm

  Gjør det automatisk… 😉

 2. pengeblogg Said,

  mars 10, 2015 @ 10:53 am

  Ja, på de områdene det går an, er dette en veldig god løsning. Å automatisere månedlig sparing/investering er for eksempel veldig lurt.

  Litt vanskeligere å automatisere for eksempel trening, men man kan i hvert fall «halvautomatisere» det ved å legge det inn i kalenderen sin og ved å informere familien og andre om at på disse tidspunktene skal man trene.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.