Annonsere på Pengeblogg?

Pengeblogg var fra starten av en ikke-kommersiell blogg. Etter hvert som jeg fikk en del lesere, begynte det imidlertid å komme noen forespørsler om å annonsere her. I begynnelsen avviste jeg alle, men etter hvert har jeg tillatt noe annonsering.

Nå når jeg har satt meg det ambisiøse målet om å slutte å jobbe 31.12.2018, er jeg ute etter å finne flere inntektskilder. Jeg tror ikke at dette vil bli en vesentlig inntektskilde, men jeg har bestemt meg for at enhver krone er viktig. 🙂

Hvis du ønsker å annonsere på Pengeblogg, har du to muligheter:

 1. Link under «Nyttige nettsider». Jeg tar kr 1.000 for en link i ett år. Ved flere linker, tilbyr jeg kvantumsrabatt.
 2. Sponset innlegg. Jeg kan publisere sponsede innlegg, enten skrevet av meg eller av andre. Disse vil tydelig bli merket som sponset. Jeg er veldig opptatt av at jeg ikke på noen som helst måte skal lure mine lesere. Jeg tilbyr kun publisering av tekst, ikke bilder. Prisen for et sponset innlegg er kr 1.000.

Betaling skjer via PayPal.

Hvis dette er av interesse, ta kontakt med meg på pengeblogg@hotmail.com

Annonser

10 Comments »

 1. Kråkesølvpilen Said,

  mars 17, 2015 @ 5:26 pm

  Hva med abonnement eller donasjoner? Sponsede innlegg er søppel. Men forstår jo at man ikke takker nei til gratis penger når den muligheten dukker opp. 🙂

 2. Nettgrunder Said,

  mars 17, 2015 @ 6:13 pm

  Siden din er ikke optimalisert for mobile enheter, faktisk ganske dårlig nå når jeg surrer litt rundt med mobil.

 3. pengeblogg Said,

  mars 18, 2015 @ 6:18 am

  Kråkesølvpilen, hva mener du med abonnement i denne sammenheng?

  Jeg har ikke vurdert donasjoner så langt.

 4. pengeblogg Said,

  mars 18, 2015 @ 6:23 am

  Nettgrunder, jeg har tatt en sjekk på mine mobile enheter:

  * På iPad fungerer siden akkurat som på en vanlig pc.
  * På mobilen virker det som siden blir tilpasset slik at det skal være lettest mulig å lese innleggene. Dette medfører at menyene kommer nederst, noe som ikke er så veldig elegant, men å lese innleggene fungerer altså greit.

  Siden kunne helt sikkert vært bedre på dette området, men syns ikke det er noen krise.

 5. Kjell Said,

  mars 22, 2015 @ 7:53 am

  Hei.

  Dette ser ut som en virkelig interessant blogg, som jeg nå forstår er hele fem år. Det kan muligens bli litt vel mye å gape over å skulle lese absolutt alt, men jeg ser at du har noen kategorier som man kan orientere seg ut i fra. Er det noe utover kategorioversikten du vil tipse om/trekke fram, f.eks. årlige oppsummeringer e.l.?

  Er selv mest interessert i… hva skal jeg si, optimalt differensiert investering på 10-40 års sikt. Kunne også tenke meg å bruke midler til å jobbe redusert når familien kanskje trenger enda større tilstedeværelse.

  På forhånd takk for svar.

 6. Arn Said,

  mars 22, 2015 @ 2:45 pm

  Hei. Svært interessant blogg. På tide at jeg oppdaget den! Men det er mange poster å lese, etter fem år. Får se om jeg finner en ålreit måte å orientere meg på for å få tak i det mest interessante. Du har noen kategorier/tags som er til hjelp.

  Jeg ser at du skriver litt generelt om småselskaper vs. store, at det går i bølger hva som er populært – og tilsvarende med verdi vs. vekst. Har du skrevet om small caps vs large, der du går mer analytisk til verks og konkluderer noe?

 7. pengeblogg Said,

  mars 24, 2015 @ 1:33 am

  Takk for det, Kjell. 🙂

  Litt vanskelig å anbefale spesifikke innlegg. Tror nesten bare du må bruke litt tid på å lese mange innlegg. Det meste henger sammen på ulike vis. 🙂

  På så lang sikt vil jeg anbefale å plassere det meste i aksjer.

 8. pengeblogg Said,

  mars 24, 2015 @ 1:38 am

  Takk for det, Arn. 🙂

  Jeg har nok ikke gjort noen analyse av små versus store selskaper. Som du er inne på, varierer det litt hva som er på moten. På sikt har jeg derfor mest tro på en god blanding.

 9. Finansnerden Said,

  mars 29, 2015 @ 2:25 pm

  Ingen tvil om at hver krone teller. Har f.eks begynt å sette alle jobb relaterte utlegg, som reiser, etc på trumf visa`en og det blir penger av det. Bare februar snakker vi kr 400,- ekstra, som jeg ellers ikke vill hatt. Det gjelder å være kreativ og dra nytte av de muligheter som byr seg. Blir spennende å høre hva du klarer å dra inn på dette fremover!

 10. pengeblogg Said,

  april 5, 2015 @ 6:20 am

  Finansnerden, helt enig at det å være litt kreativ og våken for nye muligheter er en stor fordel.

  Jeg har ikke satt meg noe mål for inntekter fra bloggen, og jeg tror heller ikke at dette blir noen betydelig inntektskilde. Men en tusenlapp her og en tusenlapp der kan det også bli litt penger av på sikt. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.