2015 – Status april

Status for april:

 • Sparing/investering: kr 20.000
 • Brutto inntekt: kr 58.200
 • Lest følgende aksjebøker:
 1. How to make money in stocks – William O’Neil
 2. Trade your way to financial freedom – Van Tharp
 3. 24 essential lessons for investment success – William O’Neil
 • Prosent av ultimat mål oppnådd: 38 %
 • Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

April ble en god måned på alle måter, så jeg gir meg selv karakter 1 for egen innsats. 🙂

Som dere ser, har jeg nå begynt å oppgi hvor mange prosent av mitt ultimate mål jeg har oppnådd. Mitt ultimate mål er en netto finansformue på kr 4.000.000. Per april er den på kr 1.531.000, så 38 % av målet mitt er oppnådd. Jeg vil understreke at dette er netto finansformue. Hus, bil og alt annet jeg eier utenom finansielle eiendeler kommer i tillegg, så tar man med alt er min netto formue langt høyere. Regner jeg halvparten av salgsverdien av huset, bilen osv. (den andre halvparen eier kona), så ligger sannsynligvis min totale nettoformue på et sted mellom kr 4.000.000 og 5.000.000.

For øvrig ser jeg nå hvor mye min netto finansformue påvirkes av utviklingen på børsen. For noen uker siden hadde jeg nådd 42 % av målet mitt, mens etter nedgangen på verdens børser de siste dagene har jeg nå kun oppnådd 38 %. Men slik vil det være, og det er jeg forberedt på.

Annonser

3 Comments »

 1. Morten Said,

  mai 14, 2015 @ 7:07 pm

  Hva synes du om How to make money in stocks av O’Neil? Jeg har nettopp begynt på den, gått gjennom de 100 første chartene.

 2. pengeblogg Said,

  mai 15, 2015 @ 8:51 am

  Morten, jeg syns denne boken er glimrende, og jeg har lest den flere ganger. 🙂

 3. Morten Said,

  mai 15, 2015 @ 8:41 pm

  Så bra! Da satser jeg på at også jeg kommer til å like den 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.