Norskelån – Låne penger uten sikkerhet

På nettsiden Norskelån kan du søke og låne penger i flere banker samtidig. Siden formidler lån på mellom kr 5.000 og kr 400.000. Du velger hvor mye du ønsker å låne, hvor lang tilbakebetalingstid du foretrekker og svarer på et par enkle spørsmål, og så kan du få låne penger på dagen. Stort enklere kan det ikke gjøres. Du kan i tillegg refinansierer og samle flere smålån i ett lån. Uansett om du trenger et lite tilskudd, eller du har planer om å investere i noe kostbart slik som oppussing eller lignende, kan du låne penger på denne siden.

Dette er et sponset innlegg.

Annonser

8 Comments »

 1. Kåre Said,

  juli 8, 2015 @ 4:55 pm

  Lurer på om denne bloggen har utspilt sin rolle. Jeg takker for meg. Innlegg som dette blir for dumt for oss som skal skaffe en formue… Kan minne om dine tidligere innlegg som kritiserer bruk av penger på oppussing, og nå mener du vi skal låne fra 50-400 tusen for å pusse opp?!?

 2. pengeblogg Said,

  juli 8, 2015 @ 5:05 pm

  Kåre, jeg syns det er veldig dumt å miste lesere. Jeg krever imidlertid alltid at slike innlegg tydelig skal merkes som sponset (jeg har flere ganger sagt nei pga. at de som har ønsket å kjøpe et innlegg ikke har godtatt at jeg merker det), og håper mine lesere forstå forskjellen på slike innlegg og andre innlegg.

 3. Sparerinnen Said,

  juli 8, 2015 @ 6:09 pm

  Jeg må si jeg er litt enig med Kåre. Det er selvsagt fint at sponsede innlegg er merket som sponset (og det bør de absolutt være). Problemet ligger nok heller i at det dette innlegget (og andre sponsede innlegg i det siste) anbefaler, er stikk motsatt det bloggen faktisk handler om og (antageligvis?) noe du aldri villet funnet på å bruke det selv. Da føler man som leser at man blir påtvunget reklame når man er på et nettsted for å lese noe man synes er interessant. Jeg har inntrykk av at bloggere som ikke mister lesere ved å skrive sponsede innlegg, er de som skriver sponsede innlegg relativt sjeldent og som bare godtar produkter/tjenester de selv bruker eller absolutt ville brukt selv, og som er i tråd med det bloggen ellers handler om.

 4. pengeblogg Said,

  juli 8, 2015 @ 7:16 pm

  Ok, takk for ærlige tilbakemeldinger.

  Jeg bruker endel tid på denne bloggen, og syns det er greit å tjene litt penger på den en gang i blant. Så lenge det er snakk om lovlig virksomhet og jeg merker innleggene, er jeg ikke så alt for nøye på hva det reklameres for, men har forståelse for at andre ser annerledes på dette.

 5. Ove Said,

  juli 9, 2015 @ 6:52 am

  Det Kåre og Sparerinnen sa. Dette henger ikke på greip. Det finnes andre blogger som er mer prinsippfaste!

 6. pengeblogg Said,

  juli 9, 2015 @ 7:01 am

  Jeg er faktisk litt overrasket over alle disse negative reaksjonene, og skal absolutt tenke meg godt om før jeg aksepterer flere slike sponsede innlegg. Jeg setter for øvrig stor pris på engasjerte lesere, selv om vi ikke alltid er helt enig. 🙂

 7. pengesnakk Said,

  juli 9, 2015 @ 11:13 am

  Hei.

  Når jeg ser innlegget tenker jeg bare «ok, der tjente du en lapp eller to. Good for you!».

  Ja, det er reklame for å låne penger, og stikk i strid med hva du forøvrig skriver om. Men det gjør bare at vi lesere enda tydelige skjønner at dette kun er reklame.

  Å takke nei til så lettjente penger blir for dumt. Støtter deg helt i valget ditt. Skal man bli rik må man benytte seg av de mulighetene som kommer. ref. ditt forrige innlegg der du gikk forbi den krona. Her gikk du ikke forbi. Gratulerer med å være et skritt nærmere formuen du ønsker deg!

  Så lenge vi lesere ikke betaler for å bloggen du legger ned så mye arbeid i, synes jeg dette er helt innafor.

 8. pengeblogg Said,

  juli 9, 2015 @ 11:19 am

  Takk for det, Pengesnakk. Da tenker vi helt likt rundt dette. 🙂 Men jeg har selvsagt også respekt for at andre ser annerledes på saken.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.