Målskolen – 12. Begynn allerede i dag

For å nå et stort mål, er det tre faser du må igjennom:

  1. Startfasen
  2. Mellomfasen
  3. Sluttfasen

Sluttfasen er ofte den enkleste. Hvis man har klart å stå på lenge nok til at man nesten er i mål, skal det mye til at man ikke klarer å stå løpet ut. Mellomfasen er som regel den lengste og vanskeligste og mange av de stegene vi allerede har vært igjennom i Målskolen har handlet nettopp om hvordan man skal klare å holde ut denne fasen. Når det gjelder den første fasen, så er det mange som utsetter det å sette i gang i påvente av at et eller annet først må komme i orden. Dette er en stor feil. Utsetter man det å komme i gang, er det stor fare for at man aldri kommer i gang. Du vil alltid ha store og små utfordringer og problemer i livet ditt, så forholdene vil aldri ligge optimalt til rette for å begynne å trene, spare, spise sunnere og så videre. Skal du lykkes i å nå store mål, må du begynne allerede i dag, men de utfordringene og problemene du har i dag. Om et år er det mulig at de problemene du har i dag er mindre eller borte, men i så fall har det sannsynligvis dukket opp noen nye. Vi kan selvsagt drømme om en problemfri tilværelse, men det er ikke særlig realistisk.

Når det gjelder mitt eget mål om å akkumulere opp kr 4.000.000 innen 31.12.2018, så er jeg for lengst ferdig med startfasen. Per juli har jeg nådd 40 % av dette målet, så jeg er midt inne i den lange og litt kjedelige mellomfasen, der mye handler om det å ha tålmodighet nok. Enn så lenge er motivasjonen god, så jeg er fast bestemt på å nå dette målet.

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.