Millionærskolen – nå som bok

Jeg har nå samlet alle innleggene i Millionærskolen i en utskriftsvennlig bok. Den ble på om lag 100 sider og du kan laste den ned ved å trykke på linken nedenfor.

Millionærskolen bok

Når jeg samlet alle innleggene i denne boken, leste jeg også igjennom alt jeg har skrevet i Millionærskolen. I og med at jeg stadig utvikler meg og lærer noe nytt, så er det ikke alt jeg ville ha skrevet akkurat likt i dag, men i det store og hele syns jeg stoffet er en god framstilling av min «pengefilosofi».

Hva syns du om Millionærskolen?

Annonser

4 Comments »

 1. rabs Said,

  august 14, 2015 @ 10:26 am

  Dette var bra. Har lest bloggen din det siste året når du har oppdatert. Liker det jeg leser, er veldig enig. Begynte å lese fra begynnelsen her om dagen, men kom ikke så langt. Leste vel ut 2009 før jeg ikke gadd mer. Dette er mye enklere. Tjo og hei, ha en fin dag!

 2. Finansnerden Said,

  august 14, 2015 @ 1:53 pm

  Kult. Synes å samle alt i en ebok er en topp ide! Hvem vet, kanskje du til og med kunne tatt betalt? 😉

  Ellers synes jeg millionærskolen er et flott iniativ. Fortsett med slikt! 😀

 3. Kalle Said,

  august 21, 2015 @ 8:27 pm

  Jeg hadde lett betalt 200kr for å få millionærskolen i bokformat.
  Trenger ikke å være hardcover.

 4. pengeblogg Said,

  august 25, 2015 @ 9:29 am

  Det høres bra ut, Kalle. 🙂 Hmm, kanskje jeg skal skrive bok en gang. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.