Annonsere på Pengeblogg?

Pengeblogg er en godt innarbeidet blogg om personlig økonomi og selvutvikling. Bloggen ble etablert i januar 2009 og har mange faste lesere. For tiden ligger bloggen inne som den tredje mest populære på Blogg Norge sin toppliste.

Hvis du ønsker å annonsere på Pengeblogg, har du disse mulighetene:

  1. Link under «Øvrige linker». Jeg tar kr 1.200 for en link i ett år. Ved flere linker, tilbyr jeg kvantumsrabatt.
  2. Sponset innlegg. Jeg kan publisere sponsede innlegg, men de vil alltid bli merket som sponset. Jeg er veldig opptatt av at jeg ikke på noen som helst måte skal lure mine lesere. Jeg tilbyr kun publisering av tekst, ikke bilder eller annet type grafikk. Prisen for et sponset innlegg er kr 1.200.
  3. Både link under «Øvrige linker» og sponset innlegg: kr 1.800.

Betaling skjer via PayPal.

Hvis dette er av interesse, ta kontakt med meg på pengeblogg@hotmail.com

Annonser

1 kommentar »

  1. rabs Said,

    oktober 13, 2015 @ 6:30 am

    Sellout

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.