2015 – Status november

 • Sparing/investering: kr 20.000
 • Brutto inntekt: kr 63.900
 • Prosent av ultimat mål oppnådd: 43 %
 • Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

November ble en bra måned. Jeg klarte å spare kr 20.000, og jeg hadde også en del tilleggsinntekter. Faktisk så var inntekten min i november såpass høy at med mindre jeg får sparken og ikke får utbetalt min vanlige faste lønn i desember, så vil jeg nå inntektsmålet mitt i år. 🙂

Fondsandelene mine steg ikke like mye i verdi i november som i oktober, men det gikk absolutt riktig vei. Min netto finansformue økte med kr 66.000 i verdi. Småpenger, men verdt å ta med seg. 😀

Det eneste som skal til for at jeg når målene mine i år er nå at jeg ikke går helt bananas når det gjelder julegaver og matinnkjøp til jul, slik at jeg klarer å spare kr 20.000 også i desember.

Annonser

2 Comments »

 1. rabs Said,

  november 30, 2015 @ 9:38 am

  Hvor mye kan du påvirke din egen lønnsinntekt, overtid osv?

 2. pengeblogg Said,

  november 30, 2015 @ 9:52 am

  Overtid kan jeg skrive ut når det er ekstra mye å gjøre på jobb. Denne inntekten er det altså arbeidsmengden som avgjør, og ikke jeg selv.

  Andre inntekter har jeg ikke så mye av. Av og til tjener jeg noen kroner på en sponset link eller et sponset innlegg på denne bloggen, men dette er en høyst uforutsigbar inntekt. I tillegg tjener jeg noen kroner på styreverv hvert år.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.