Nå dine mål i 2016 (turboversjon)

Det nærmer seg et nytt år, og forhåpentligvis har du kommet godt i gang med å sette deg gode mål for året som kommer. Jeg har tidligere skrevet en serie innlegg som jeg kalte for Målskolen, som jeg absolutt vil anbefale deg å lese hvis du har tid. Har du imidlertid bare noen minutter til rådighet, vil jeg her gi deg fem raske tips for hvordan du kan mangedoble sannsynligheten for at du når dine mål for neste år:

  1. Sett deg gode mål. Ikke alle mål er like gode. For at et mål skal være et godt mål, vil jeg som et minimum si at det må være konkret (du må kunne si når det er nådd), realistisk (gjerne ambisiøst, men ikke fullstendig urealistisk) og tidsavgrenset.
  2. Skriv ned målet ditt. Å skrive ned målet tar ikke mange sekundene, men det kan likevel være av stor betydning.
  3. Sett opp en konkret framdriftsplan med avskrysningsbokser. Del opp målet ditt i bittesmå delmål som du kan krysse ut etter hvert som de nås.
  4. Etabler en daglig vane som vil bringe deg nærmere målet ditt. I tillegg til framdriftsplanen vil jeg anbefale deg å etablere en daglig vane som vil bringe deg nærmere målet ditt.
  5. Få en god start. Å få en god start er veldig viktig. Begynner du å henge etter allerede fra starten, kan du fort miste motivasjonen og gi opp. Sørg derfor for å få en god start allerede fra starten av januar.

That’s it! Litt planlegging og masse oppfølging, og du kan skape store resultater i 2016. Lykke til! 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.