2016 – Status januar

Jeg sparte (som planlagt) kr 21.000 i januar. Det er jeg godt fornøyd med. Nedgangen på verdens børser førte imidlertid til at min netto finansformue krympet med hele kr 207.000 i januar. Selvfølgelig er det litt kjipt å se på at så store summer «forsvinner», men sånn vil det av og til være når man har plassert en så stor andel av formuen i aksjemarkedet som det jeg har.

Grafen nedenfor viser utviklingen så langt i år.

Status2

Annonser

4 Comments »

 1. Banjosnorkel Said,

  februar 5, 2016 @ 4:41 pm

  Auch. Fort gjort å bli en big spender når sånt skjer. De fleste utgifter dverges sammenlignet med 200 000..

 2. Dollarglis Said,

  februar 6, 2016 @ 8:32 pm

  Hei
  Har du tenkt på at det kan være dårlig butikk å spare i globale aksjefond som ikke er valutasikret nå som kursen på krona er rekordlav ?
  Sannsynligvis vil krona styrke seg en gang i fremtiden, og da vil de andelene du eventuelt kjøper nå være mindre verdt, selv om kursen på fondet stiger.
  Tar jeg feil her ?

 3. pengeblogg Said,

  februar 8, 2016 @ 10:47 am

  Banjosnorkel, big spender-fellen skal jeg våkte meg for. 🙂

 4. pengeblogg Said,

  februar 8, 2016 @ 10:50 am

  Dollarglis, dette med valutarisiko og globale fond er et interessant tema, men da først og fremst på litt kort sikt. Jeg har kjøpt meg opp i globale fond over mange år og har full frihet til å selge når jeg selv vil. De andelene jeg nå kjøper hver måned utgjør bare noen promiller av totalporteføljen min, så selv om dette er et interessant tema, så tenker jeg ikke så mye over det når det gjelder min egen portefølje. Over tid pleier dette å jevne seg ut.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.