2016 – Status juni

I juni sparte jeg som vanlig kr 21.000, men aksjeporteføljen min fikk litt juling, så totalt sett falt min netto finansformue med nesten kr 22.000 i verdi.

Grafen nedenfor viser utviklingen så langt i år.

Status_juni

 

Annonser

2 Comments »

 1. Sigurd Said,

  juni 30, 2016 @ 10:11 pm

  Hei. Når det gjelder en eventuell fremtidig arv. Har du dette med i regnestykket ditt eller blir dette ren bonus? Man skal jo ikke tenke slik men man må jo være realistisk?

 2. pengeblogg Said,

  juli 1, 2016 @ 7:16 am

  Sigurd, jeg har verken regnet inn framtidig arv eller den pensjonen jeg vil motta når jeg når pensjonsalder. Jeg kunne selvsagt ha tatt med et estimat på dette, men i og med at det er så mye som er usikkert, har jeg valgt å ikke gjøre det.

  Målet mitt er å slutte å arbeide når jeg har en netto finansformue på fire millioner. Dette er ikke et voldsomt stort beløp, så jeg tar en viss risiko ved å gjøre dette. Sånn sett er det en fordel at arv og pensjon kommer som en bonus i tillegg, og ikke noe jeg allerede har tatt høyde for.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.