Hvordan bli kvitt dyre kredittkort og dyre smålån? – Vi har svaret!

Dette er et sponset innlegg.

 

Har du noen gang tenkt over hvor mye du faktisk betaler i renter ved bruk av kredittkort og andre smålån hver måned?

Det er noe du absolutt bør få oversikt over, for det kan være mye å spare ved å refinansiere gamle og dyre lån til en lavere rente. Du kan faktisk spare så mye som opptil flere tusen kroner i måneden som du kan bruke på andre ting enn å betale ned gammel gjeld.

3 gode grunner til at det lønner seg å samle alle smålån til et lån:

En forfallsdato
Det verste med å ikke ha alle smålånene på en faktura er at det er vanskelig å ha kontroll på forfallsdatoene. Når du refinansierer kredittkort og andre smålån får du samlet alle låne dine på en faktura. Det hjelper deg med å ha bedre oversikt hvor mye du skal betale og når du skal betale hver måned.

Nedbetalingstid
Spesielt kredittkortselskapene har ikke en fast nedbetalingsplan. De krever kun at du skal betale inn 3% av utestående beløp hver måned. Det kan gjøre det vanskelig å få en god oversikt over hvor lenge du faktisk må betale før du er kvitt hele gjelden. Når du refinansierer, og beløpet utbetales, mottar du også en nedbetalingsplan slik du får en bedre oversikt over gjelden din.

Du får en bedre økonomi
En annen viktig del, og kanskje den viktigste. Du vil få en bedre økonomi hver måned som du kan sette av til for eksempel sparing.
Grunnen til at du får en bedre økonomi er fordi kredittkortselskapene og andre avbetalings ordninger har mye høyere renter enn refinansieringslån som gjør at du betaler mye mindre avdrag hver måned.

Hvor kan du søke om refinansiering?
Det finnes flere måter å søke om refinansiering. Men vi anbefaler alltid å søke gjennom en låneformidler. En typisk låneformidler er Axo Finans, som samarbeider med over 10 ulike banker. Da trenger du kun å sende en lånesøknad for å få søknaden vurdert hos flere banker samtidig, og du vil alltid motta det beste lånetilbudet basert på ditt behov.

1 kommentar »

  1. Spareplan Said,

    mai 29, 2017 @ 12:51 pm

    Takk for info 😊

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.