Finn det beste kredittkortet

Jeg har et litt blandet forhold til kredittkort. På den ene siden er overdreven bruk av kredittkort ofte en kilde til problemer i programmer som Luksusfellen. Har man lite selvdisiplin, vil jeg derfor ikke anbefale kredittkort. På den andre siden bruker jeg kredittkort til nesten alle mine innkjøp selv, så for egen del ser jeg langt flere fordeler enn ulemper med kredittkort.

Når jeg betaler med kredittkort, får jeg i de fleste tilfeller cashback på mine kjøp, jeg har bedre beskyttelse dersom jeg blir forsøkt svindlet når jeg handler på nett (i tillegg er det et godt råd å holde seg til anerkjente nettbutikker), og selv om jeg har en helårs reiseforsikring for hele familien, så er jeg ekstra godt forsikret når jeg betaler ferieturer med kredittkort. Når det gjelder løpende oversikt, har jeg en egen app som viser hvor mye jeg til enhver tid har brukt, slik at det ikke kommer som en bombe hvor mye jeg må betale når fakturaen kommer i nettbanken hver måned. For meg er det viktig å ha en høy sparerate, og da må jeg løpende ha en viss oversikt over hva jeg har brukt penger på.

www.bestekredittkortet.com kan du sammenligne ulike kredittkort. Siden oppdateres ofte, noe som er helt nødvendig så lenge betingelsene for de ulike kredittkortene stadig endrer seg. På denne nettsiden ligger det også en veiviser, der du får anbefalt et konkret kort med utgangspunkt i hva du oppgir å skal bruke kredittkortet til. Videre finnes det informasjon om hva du bør tenke på ved valg av kredittkort – den effektive renten (viktigere enn den nominelle), hvor mange rentefrie dager du får før du må betale, hvilke forsikringer som inngår, gebyrer, samt bonuser, rabatter og eventuelle andre fordeler.

Jeg tror det kan være smart å begrense antallet kredittkort, slik at man ikke mister oversikten. Selv har jeg to kredittkort, hvorav jeg bruker det ene klart mer enn det andre. Det finnes ikke noe fasitsvar på hvor mange du bør ha, men ulike kort har ulike fordeler, så det kan ofte være smart å ha mer enn kun ett.

Innlegget er skrevet i samarbeid med www.bestekredittkortet.com

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.