2019 – Status etter juli

Juli ble en veldig god måned. Jeg sparte som vanlig kr 27 000, og min netto finansformue økte med kr 105 520. Så langt i år har den økt med kr 501 206.

Utviklingen siden starten av 2018 framgår av grafen nedenfor.

Annonser

2 Comments »

 1. Jan Johansen Said,

  august 5, 2019 @ 8:28 pm

  Hei Pengeblogg.
  Jeg har fulgt med på bloggen din en god stund nå. Og må berømme deg for både en god blogg og for at du har holdt ut helt siden 2012. Jeg håper du fortsatt vil skrive bloggen din!

  Jeg har et spørsmål – du hadde en gang i tiden et sparemål – 4 MNOK innen 31.12.2018 tror jeg? Har du noe spesielt mål nå? En sum og en dato? Eller er det rett og slett bare å leve økonomisk, ha interesse for personlig økonomi og ikke så mye utover det?

  Selv er jeg ikke helt på ditt nivå – hverken i forhold til kunnskaper eller i forhold til sparerate. Men jeg holder nå på likevel…

 2. pengeblogg Said,

  august 7, 2019 @ 6:06 am

  Takk for at du følger bloggen min, Jan Johansen.

  Det stemmer at jeg siktet mot 4 MNOK innen utgangen av 2018. Det målet nådde jeg ikke, og hovedgrunnen til det var nok at jeg var noe overambisiøs da jeg definerte det målet. Målet nå er litt flytende, men jeg har kommet fram til at jeg minst må ha 5 MNOK før jeg tør å slutte å jobbe. Jeg har ikke satt noen dato for når jeg tror jeg vil nå dette målet, for jeg investerer primært i aksjemarkedet, og der varierer avkastningen det enkelte år voldsomt. Fokus nå er å fortsette å spare og investere i tråd med strategien min. Da vil jeg med stor sannsynlighet nå målet mitt, selv om jeg per i dag ikke kan si akkurat når.

  Lykke til videre med egen sparing og utvikling. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.