2019 – Status etter oktober

Oktober ble en veldig bra måned. Jeg sparte og investerte som vanlig kr 27 000, og verdiutviklingen i verdens aksjemarkeder var god. Min netto finansportefølje økte med kr 160 328 til totalt kr 3 636 153. Så langt i år har den økt med hele kr 724 926 og bare de to siste månedene, som historisk sett har vært svake måneder på børsen, har den økt med kr 264 253.

Utviklingen siden starten av 2018 framgår av grafen nedenfor.

Annonser

3 Comments »

 1. Andreas Said,

  november 3, 2019 @ 6:47 pm

  Herregud, det er jo sykt bra! Fortsetter det sånn de siste 2 månedene, så bikker du kr 1 000 000,- i økning for 2019! Gratulerer! Er forresten KLP global valutasikret? Syns NOK er veldig svak for øyeblikket og ser for meg at den snur like fort som den har svekket seg. Jeg har hoveddelen av min portefølje (ca 30 %) i et globalt indexfond som er valutasikret i NOK.

 2. pengeblogg Said,

  november 4, 2019 @ 6:46 am

  Andreas, jeg har valgt å ikke valutasikre noe av porteføljen min. Å time valutakurssvingninger er ingen enkel sak, så det har jeg rett og slett bestemt meg for at jeg ikke skal prøve på. På lang sikt er forventningen at dette jevner seg sånn ganske bra ut. I tillegg er de fondene som ikke er valutasikret litt billigere.

 3. Tomas Said,

  november 30, 2019 @ 9:26 am

  Er det en grunn til at du investerer i fond som er registrert i Norge? Totalkostnaden i ETFer ville vært en del lavere.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.