Pengetips #74 – Anvendt kunnskap

Som jeg har skrevet om tidligere, er det mange som ser etter lettvindte løsninger på sine problemer. En aksje som garantert vil tidoble seg kommende år, er mer fristende enn en langsiktig spareplan med middels avkastning og risiko, en pille er mer fristende enn lange joggeturer og så videre.

Jeg har også flere ganger understreket viktigheten av å kontinuerlig øke sin kompetanse, for eksempel gjennom å lese aktuelle bøker og tidsskrifter. Men det er selvsagt ikke slik at du ved å begynne å lese jevnlig, automatisk vil oppnå suksess. Det er først når du anvender den kunnskapen du tilegner deg, at du vil begynne å se resultater. Steget fra å søke etter lettvindte løsninger til å begynne med kontinuerlig kompetanseøkning, kan være langt og tungt for mange. Steget fra å tilegne seg kunnskap til å faktisk anvende den, kan derimot være enda lengre og tyngre. Vær innstilt på dette og erkjenn at det kun er anvendt kunnskap som gir resultater.

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.