Vinn 1 års gratis forbruk av drivstoff

Man kan spare penger og forlenge levetiden til bilmotoren om man bruker riktig motorolje. En fersk undersøkelse viser at 2 av 3 sparte penger ved bruk av syntetisk smøreolje fra Mobil 1. Nå kan du spare penger, og vinne 1 års gratis forbruk av drivstoff!

Bil er noe av det vi forbrukere bruker aller mest penger på. I følge beregninger som OFV har gjort for VG, bruker nordmenn minst 5000 i måneden på bil, i alle fall om man inkluderer verdifall og kapitalkostnader. Ser man kun på driftskostnader regner SIFO med at det koster mellom 2- og 3000 i måneden. Med andre ord er bil en dyr hobby.

En måte å redusere driftskostnadene på er ved å bruke riktig motorolje. Konvensjonelle mineraloljer sirkulerer saktere, noe som gjør motoren tørstere og kan redusere ytelsen. De helsyntetiske oljene fra Mobil 1 derimot, virker raskere, slik at motoren din tidligere oppnår topp ytelse. Dette gir mindre slitasje på motoren, bedre drivstofføkonomi og lengre levetid for motoren. Det er grunnen til at noen av verdens beste sjåfører og største bilprodusenter bruker syntetiske motoroljer fra Mobil 1.

En undersøkelse som Mobil1 har gjort viser to av tre reduserte drivstofforbruket per mil ved bruk av syntetiske smøreoljer fra Mobil 1.

Nå vil Mobil 1 hjelpe en heldig vinner med å spare drivstoffutgifter i 2015 med en premie til en verdi av 20 000 kroner, tilsvarende et helt års forbruk av drivstoff. Konkurransen, som nå har startet, finnes på nettstedet til Mobil 1 og vil være åpen for deltakelse frem til 30. september 2015. Gavekortet kan brukes på alle Esso-stasjoner i Norge.

Vinn 1 års gratis forbruk av drivstoff ved å trykke her! Og ikke minst: Prøv syntetisk smøreolje fra Mobil 1, slik at du får mer effekt ut av drivstoffet du fyller.

Innlegget er sponset av Mobil 1.

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.