Slik velger du det beste kredittkortet

De aller fleste av oss benytter kredittkort daglig. Mange benytter det enkle kredittkortet de har mottatt fra sin dagligbank. Andre har forstått at kredittkortjungelen har mer å tilby. Visste du eksempelvis at du kan spare opp bonuspoeng til neste flytur, eller at du kan bære rundt på et gigantisk rabattkort i et enkelt kredittkort?

Dinero.no har bygget opp en enkel og oversiktlig test slik at du kan finne disse kredittkortene og dra mest mulig nytte av kortene du velger. På Dinero.no finner du blant annet egne testtabeller for kredittkort med reisefordeler og reiseforsikring. Du finner tester rettet mot drivstoffkort, eller hverdagskort med rabatter på eksempelvis dagligvarer eller klær.

Med andre ord, skal du skaffe deg et kredittkort anbefaler vi deg følgende fremgang:

 1. Orienter deg i kredittkortDinero.no
 2. Sett deg godt inn i fordelsprogrammer og rabattordninger knyttet til kortene
 3. Velg et eller flere kort du ønsker å bruke aktivt (vi anbefaler ikke å ha flere kort en man skal bruke)
 4. Søk flere kredittkort og putt de inn i din daglige rutine for betaling. (Eksempelvis bensinkort til drivstoff. Flybonuskort til daglig bruk for poengsamling, rabattkort til nettshopping etc)

Ta en titt på Dinero.nos kredittkorttest her: Test av kredittkort

Dinero.no tilbyr også tilsvarende tester for blant annet forbrukslån, som du kan finne her: Test av forbrukslån

Lykke til med å finne riktig kredittkort for deg!

Dette er et sponset innlegg.

Annonser

7 Comments »

 1. Pengebingen Said,

  september 2, 2015 @ 9:22 am

  Urk…sponsede innlegg er så utrolig irriterende.
  Hva med å merke det med sponset øverst, slik at vi bare kan være å lese det?
  Selv om det selvsagt går godt frem av første setning at dette er sponset, hehe.
  «De aller fleste av oss benytter kredittkort daglig. » Mmmmhm – det skal du få meg til å tro 😉

 2. Aksjebloggeren Said,

  september 2, 2015 @ 9:37 am

  Skjønner ikke hvorfor dette skulle være så irriterende på et internett som er overfylt av reklame. Det tar meg ca 2 sekunder å forstå at dette er sponset reklame og dermed la være å lese det om jeg ikke ønsker det. Til gjengjeld får jeg en blogg fylt med mange timer og dager av kvalitetslesestoff. Synes det bare er flott at Pengeblogg som skriver så mye gode artikler skal kunne få noen småkroner igjen for det også… Om du synes reklame er irriterende, så håper jeg du ikke ser på TV, ikke surfer på nettet eller leser i avisen eller beveger deg i det offentlige rom, for da vil du bli mektig irritert…

 3. pengeblogg Said,

  september 2, 2015 @ 9:47 am

  Som vanlig er det delte meninger om slike innlegg. Jeg irriterer meg ikke spesielt over at andre publiserer sponsede innlegg (så lenge de blir merket), så jeg har kommet fram til at jeg syns det er greit å tjene noen kroner på dette.

  Jeg skal være enig i at det i noen sammenhenger kan bli i overkant mye reklame, men samtidig er det et knallhardt marked der ute i mange bransjer, og da er reklame ett av de virkemidlene man kan bruke for å forsøke å nå fram til forbrukerne.

 4. Finansnerden Said,

  september 3, 2015 @ 1:01 pm

  Jeg synes faktisk kredittkort er et viktig tema. Mange, hovedsakelig de som er udisiplinerte kaller det gjerne for satan. Selv er jeg fan av kredittkort med kick-back. F.eks har jeg hittil i år dratt inn ca kr 2000,- på dette. Alltid stas å kjøre alle jobbrelaterte utlegg på Trumf Visa`en 😉

  Pengeblogg: Folk blir irritert fordi de plutselig opplever å måtte «betale» for noe de hittil har fått gratis. Bare tull at du ikke skal kunne tjene penger på en blogg, som du har lagt så mye tid ned i.

  Aksjebloggeren: Hyggelig å se at det fortsatt er liv i deg 🙂

  Pengebingen: Hvis du ikke liker det, ikke les det. Sist jeg sjekket var det mye adsense på bloggen din 😉

 5. pengeblogg Said,

  september 4, 2015 @ 8:11 am

  Finansnerden, personlig bruker jeg kredittkort på akkurat samme måte som deg. Cash is king, og cash-back er derfor flott. 😀

  Jeg vil imidlertid ikke anbefale kredittkort til dem som ikke klarer å håndtere dem.

 6. Håkon Said,

  oktober 6, 2015 @ 4:01 pm

  Personlig synes jeg kredittkort kan være en fin ting dersom du er disiplinert og tilbakebetaler før rentene begynner å løpe. Selv har jeg hatt to innenlands flyturer de siste 15 månedene — «betalt» av mitt SAS Eurobonus Mastercard.

 7. pengeblogg Said,

  oktober 6, 2015 @ 4:17 pm

  Enig med deg i det, Håkon. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.