Sammenlign og søk om kredittkort

Som jeg har skrevet om flere ganger før, har jeg et litt blandet forhold til kredittkort. Noen har så lite selvdisiplin at de ikke bør ha kredittkort, men for alle oss andre ser jeg mange fordeler. Selv bruker jeg kredittkort til nesten alle mine innkjøp, primært fordi jeg da får cashback. I tillegg føler jeg meg litt tryggere nå jeg handler på nett med kredittkort, selv om det viktigste i den sammenheng er å holde seg til anerkjente nettbutikker.

På nettsiden kredittkort.no kan du sammenligne disse kredittkortene. Hvilket kort du bør velge, avhenger helt at ditt bruksmønster, så jeg vil anbefale at du bruker litt tid på å se på de ulike fordelene knyttet til de forskjellige kortene før du velger. Selv legger jeg for eksempel lite vekt på den effektive renten, fordi jeg alltid betaler før den rentefrie perioden er over. Du kan selvsagt også velge å ha mer enn ett kredittkort, men jeg vil ikke anbefale å ha veldig mange, for da er det fort gjort å miste kontrollen. Selv har jeg to kredittkort.

 

Dette er et sponset innlegg.

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.