Styrketrening

Hvis du er opptatt av helse og velvære, bør styrketrening være en del av ditt treningsopplegg. Selv trener jeg både utholdenhets- og styrketrening, rett og slett fordi jeg ønsker å gjøre det jeg kan for å holde meg frisk og energisk. Styrketrening er spesielt viktig for deg som har passert 30 år, for muskelmassen vil gradvis bli redusert med årene hvis man ikke trener for å opprettholde den. All trening er bedre enn ingen trening, men jeg vil absolutt anbefale alle å trene noe styrke.

Når du skal trene styrke, har du mange muligheter. Du kan bli medlem av et treningsstudio, men mange av disse koster flere hundre kroner i måneden, og det kan derfor bli kostbart på sikt. Du kan også trene med egen kropp som vekt på stuegulvet, men det kan være krevende å nå alle store muskelgrupper med slik trening. Et billig og godt kompromiss kan derfor være å investere i noe treningsutstyr. Du trenger ikke alle verden for å komme i gang – noen frivekter og en treningsmatte er en god start. Trener du mye og har plass i huset, kan du også investere i et eget treningsstudio hjemme. Selv har jeg ikke plass til dette akkurat nå, men når ungene etter hvert flytter ut, ser jeg ikke bort ifra at jeg kanskje vil innrede et eget treningsrom hjemme. På Gorilla Sports sine nettsider finner du et stort utvalg av treningsutstyr.

 

Dette er et sponset innlegg.

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.